در حال بارگذاری ...
سه‌شنبه 27 آبان 1404

با هدف پیوند دانش و مهارت؛ معاون پژوهشی دانشگاه ملی مهارت فارس از شرکت صنایع غذایی «ب . آ» بازدید کرد.

معاون پژوهشی دانشگاه ملی مهارت استان فارس در راستای تحقق مأموریت محوری دانشگاه مبنی بر گسترش ارتباطات مؤثر با صنایع پیشرو، از مجموعه تولیدی شرکت صنایع غذایی «ب آ» بازدید و راهکارهای عملی برای توسعه همکاری‌های علمی، پژوهشی و مهارتی را بررسی کرد.

با هدف پیوند دانش و مهارت؛ معاون پژوهشی دانشگاه ملی مهارت فارس از شرکت صنایع غذایی «ب . آ» بازدید کرد.

معاونت پژوهشی دانشگاه ملی مهارت استان فارس در راستای تحقق مأموریت محوری دانشگاه مبنی بر گسترش ارتباطات مؤثر با صنایع پیشرو، از مجموعه تولیدی شرکت صنایع غذایی «ب آ» بازدید و راهکارهای عملی برای توسعه همکاری‌های علمی، پژوهشی و مهارتی را بررسی کرد.

این بازدید تخصصی با حضور جناب آقای دکترامین زاده و همکاران این معاونت با مدیر عامل شرکت «ب . آ» برگزار شد. طرفین در این نشست، ظرفیت‌های موجود در زمینه تولید و فناوری‌های نوین صنایع غذایی و همچنین توانمندی‌های علمی و پژوهشی دانشگاه را برای ایجاد هم‌افزایی متقابل مرور کردند.

هدف از توسعه همکاری‌ها :

معاون پژوهشی دانشگاه ملی مهارت استان فارس در خصوص این دیدار تأکید کرد: "رسالت دانشگاه ملی مهارت، تربیت نیروی ماهر، متخصص و کارآفرین برای بازار کار است. تعامل سازنده با صنایع بزرگی مانند «ب . آ» تضمین‌کننده این امر خواهد بود که پژوهش‌های ما مسئله‌محور و آموزش‌های مهارتی ما دقیقاً مطابق با نیازهای به‌روز صنعت باشد." ایشان افزودند: "هدف ما، تلفیق کامل آموزش‌های مهارتی دانشگاه با تجربه‌های عملی و میدانی در محیط واقعی صنعت است و این شرکت بستری مناسب برای انتقال تجربه، اجرای طرح‌های کاربردی و توسعه مهارت‌ها در راستای افزایش بهره‌وری صنعت فراهم می‌کند."

محورهای اصلی همکاری‌های پژوهشی و مهارتی:

در پی این بازدید، توافقات لازم برای آغاز همکاری‌های مشترک در محورهای زیر صورت گرفت: طرح‌های تحقیقاتی و پژوهشی: تعریف و اجرای طرح‌های پژوهشی کاربردی مشترک با تمرکز بر رفع نیازهای فنی و توسعه نوآوری در شرکت «ب آ».

هماهنگی کارآموزی و اشتغال:

تسهیل روند هماهنگی و حضور دانشجویان و کارآموزان دانشگاه در شرکت «ب آ» به منظور کسب تجربه عملی عمیق در محیط واقعی صنعت.

بازدیدهای علمی و تخصصی:

برنامه‌ریزی برای بازدیدهای علمی اساتید و دانشجویان از خطوط تولید و بخش‌های تحقیق و توسعه (R&D) شرکت، جهت تبادل دانش روز و به‌روزرسانی محتوای آموزشی.

کمیته علمی مشترک:

تشکیل یک کمیته مشترک برای نظارت بر کیفیت فعالیت‌های پژوهشی و تضمین تطابق آن‌ها با استانداردها و نیازهای صنعت غذا.

انتظار می‌رود این همکاری‌ها، گامی موثر در راستای اجرای موفق مأموریت مهارت‌محور دانشگاه و ارتقای توان تولید فناورانه و نیروی انسانی ماهر در سطح استان فارس باشد.