در حال بارگذاری ...
سه‌شنبه 24 فروردین 1400
  • برگزاری مراسم روز درختکاری در دانشکده شهید باهنر شیراز

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان فارس به مناسبت ۱۵ اسفند روز درختکاری و آغاز هفته منابع طبیعی مراسم روز درختکاری

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان فارس  به مناسبت ۱۵ اسفند روز درختکاری و آغاز هفته منابع طبیعی مراسم روز درختکاری با حضوراعضاء محترم شورای معاونین و کارکنان دانشکده فنی و حرفه ای  شهید باهنر شیراز  در محوطه دانشگاه برگزار شد.

همچنین در پیامی جناب آقای دکترجامعی رئیس محترم دانشگاه فنی و حرفه ای استان فارس  در باره اهمیت و پاسداشت این روز ملی بیان کرد:

درختکاری علاوه بر داشتن زمینه های متعددی در ادبیات ؛علایق ملی و سنت های تاریخی در ایران، با اعتقادات مذهبی مردم نیز پیوند دارد ، احترام به طبیعت در حقیقت احترام به زندگی و احترام به زندگی در واقع احترام به خالق هستی بوده وحفاظت از این منابع خدادادی ضرورتی همگانی و همیشگی است.

دکترجامعی افزود : کاشتن درخت امری است که اجر اخروی در پی دارد و از حرمت و قداست ویژه ای برخوردار است. تا حدی که کاشت درخت، نوعی عبادت فرض شده و حتی در این باره روایات متعددی از پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و ائمه معصومین علیهم السلام نقل شده است.